27 вересня у Вінниці розпочинається сезон сільськогосподарських ярмарків. Цьогоріч їх буде п’ять – один у вересні та чотири щосуботи жовтня. Розташуються вони вже традиційно по проспекту Юності, біля торгового комплексу «Дастор». До початку ярмаркування департамент адміністративних послуг збиратиме заявки від вінничан, що саме вони хочуть бачити у продажу під час ярмарків. Свої пропозиції можна надавати за телефоном 67-07-80.

Наприкінці вересня у Вінниці традиційно стартують сільськогосподарські ярмарки. В цьому році вони працюватимуть 27 вересня, 4, 11, 18 та 25 жовтня з 7:00 до 15:00. Місце вінницького ярмаркування – біля ТЦ «Дастор».

«Сьогодні ми збираємо пропозиції від мешканців міста щодо того, у якій продукції є попит. Заявки від людей будуть проаналізовані і, відповідно, вже додатково запрошуватимуться підприємці, які можуть задовольнити попит. Пропозиції можна надавати за телефоном 67-07-80, - зазначає директор департаменту адміністративних послуг Сергій Кудлаєнко. – Місця підприємцям на ярмарку надаються безкоштовно. Але в першу чергу перевагу матимуть продавці овочів, м\'ясо-молочної продукції, круп. Вимоги до підприємців – асортимент, ціна та якість. Ми зробимо все для того, щоб жоден перекупщик на ярмарок не потрапив. Ціна на ярмарку не може бути вищою, ніж на ринках міста. Це наша принципова позиція, тому ми запрошуємо до участі у ярмарках саме товаровиробників».

На ярмарку також будуть встановлені прилавки для людей, які бажають продати власну городину. А цьогорічним нововведенням буде виділення місць не тільки під автомобілі, з яких здійснюється торгівля, а й власних наметів – з яких буде проводитися фірмова торгівля підприємців. Загалом ярмарок може вмістити від 50 до 70 автівок та біля 30 наметів. Однак, залежно від пропозицій вінничан, кількість учасників може збільшитись.

Департамент адміністративних послуг створив координаційну раду, яка буде моніторити під час проведення ярмарку цінову політику. За словами Сергія Кудлаєнка, підприємці, які не дотримуватимуться ціни, яка була заявлена у попередній заявці, будуть звільнятись від участі в ярмарку.​



Переглядів: 3160
Поширень: 0