В обласному управлінні міліції відбулась координаційна нарада з підготовки до забезпечення охорони громадського порядку та безпеки під час концерту гурту «Океан Ельзи», що відбудеться у м. Вінниці на центральному міському стадіоні «Локомотив».

Океан Ельзи у Вінниці

За словами заступника начальника УМВС Романа Мушака, вінницькі працівники міліції готові забезпечити мешканцям Вінниці та гостям міста безпеку під час заходу. Очикується близько 20 000 глядачів концерту.

350 міліціонерів Вінниці вже готові забезпечити порядок на концерті "Океану Ельзи"

Забезпечуватимуть спокій та громадський порядок працівники міліції з різних підрозділів: державтоінспектори патрулюватимуть на вулицях міста, особливо поблизу стадіону «Локомотив», вибухо-техніки та кінологи з собаками за декілька годин до самого концерту проведуть обстеження території міського стадіону. Усі керівники патрульних нарядів міліції проінструктовані, як діяти в любій нестандартній ситуації.

Вінницькі правоохоронці запевняють, що зроблять усе аби 28 вересня концерт улюбленого всією країною гурту у нашому місті відбувся без неприємних пригод.



Переглядів: 3786
Поширень: 0