Декілька годин знадобилось Державтоінспекторам та оперативникам карного розшуку, щоб знайти викрадену автівку. Несправний автомобіль зловмисник завантажив на евакуатор та вивіз на розборку.

До міліції звернувся 45-річний вінничанин з повідомленням про викрадення його автомобіля «ВАЗ-2101». Власник повідомив, що «ВАЗівка» знаходилась неподалік його будинку на стоянці. Автомобіль у несправному стані, оскільки нещодавно потрапив в дорожньо-транспортну пригоду.

За допомогою камери спостереження, працівникам ДАІ вдалося повернути власнику його викрадену автівку

Протягом трьох годин, завдяки спільним зусиллям працівників ДАІ та оперативників міського відділу, злочин вдалося розкрити. Переглянувши відеозапис камери відеоспостереження, яка працювала на стоянці, вдалося встановити номер евакуатора, на який вантажили автомобіль. Незабаром знайшли і саме авто.

Як з’ясувалося, злочин скоїв 26–річний вінничанин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин. Крадений «ВАЗ» він вивіз на розборку для розукомплектування.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Правопорушнику загрожує покарання до 8 років позбавлення волі.


Переглядів: 2329
Поширень: 0