Сьогодні, 6 жовтня, муніципальна лазня, що на Старому місті, перейшла з триденного на п’ятиденний режим роботи. Це пов’язано з тим, що у холодний період року відвідувачів цього закладу більшає. Тепер вінничани можуть користуватися послугами лазні у вівторок, середу, п’ятницю, суботу та неділю з 10-ї до 19-ї години.

Рік тому у Вінниці запрацювала нова сучасна комунальна лазня на Старому місті. Вона розташована на розі вул. Смирнова та 1-го пров. Українського – на першому поверсі будинку, зведеного за програмою «Муніципальне житло». У лазні є два зали – чоловічий та жіночий.

У цій лазні до послуг вінничан три парилки: одна в жіночому і дві у чоловічому залах. Є тут й масажний кабінет. У залах – підлога з підігрівом. Лазня повністю пристосована для людей з обмеженими фізичними можливостями: вхід облаштований пандусом, є спеціальна душова кабіна та кімната особистої гігієни для візочників. Загалом послугами лазні можуть одночасно скористатись 62 людини.

Взагалі, муніципальна лазня має п’ятиденний режим роботи. Проте перед початком літнього періоду кількість її відвідувачів скоротилася майже удвічі, тому було прийнято рішення перевести її на триденний режим роботи. «Восени відвідувачів лазні знову побільшало. Через це вона переходить на звичний п’ятиденний режим роботи. Вінничани можуть користуватися її послугами у вівторок, середу, п’ятницю, суботу та неділю. Графік роботи – з 10-ї до 19-ї години», – каже головний спеціаліст відділу утримання об’єктів благоустрою Олексій Гловацький.



Переглядів: 2969
Поширень: 0