Свою стурбованість збільшенням аварійності на дорогах області висловив під час зустрічі з представникам мас-медіа керівник Державтоінспекції Вінниччини Павло Солоненко.

Не дивлячись на те, що кількість травмованих у автопригодах зменшилась на 17,2%, з початку року на дорогах області загинули 103 людини. Про це на прес-конференції повідомив начальник ДАІ Вінниччини Павло Солоненко.

З початку року нетверезі водії вбили 8 людей на дорогах Вінниччини

Особливе занепокоєння у державтоінспекторів викликає збільшення кількості водіїв, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. За 9 місяців цього року затримано 7813 таких горе-водіїв. За їхньої вини стались 54 автопригоди, у яких 8 людей загинули.

Ще однією проблемою залишається перевищення допустимої швидкості руху водіями транспортних засобів. За цієї причини кількість дорожньо-транспортних пригод в порівняні з минулим роком зросла на 11,5 %. Кількість аварій за участі пішоходів збільшилась на 18,4 %.

Як зазначив Павло Солоненко, упродовж дев’яти місяців 2014 року на автошляхах області збільшилась на 20% кількість дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками. З початку року зареєстровано 5 дорожньо-транспортних пригод за участі дітей.

Під час зустрічі присутні обговорили питання підготовки транспорту та автошляхів до зимового періоду, адже сьогодні значна кількість дорожньої техніки з усіх регіонів відправлена до Донецької та Луганської областей для відновлення їхньої інфраструктури.

Згадали присутні співробітників ДАІ, які зараз несуть службу у зоні проведення антитерористичної операції. 55 вінницьких державтоінспекторів вже побували на сході країни.



Переглядів: 3425
Поширень: 0