Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко під час щотижневої робочої наради з керівниками департаментів та служб регіону.

щотижнева робоча наради з керівниками департаментів та служб регіону

«Голова облдержадміністрації Анатолій Олійник підписав два доручення, спрямовані на надання соціальної допомоги та підтримку членів сімей загиблих учасників АТО. Перше стосується звернення до всіх органів місцевого самоврядування Вінницької області з проханням розглянути питання звільнення сімей бійців, загиблих під час військових дій на Сході, від сплати житлово-комунальних послуг. Інше – щодо обстеження умов їх проживання», - зазначив Андрій Гижко.

Відтак зауважив, що згідно з дорученням керівника Вінниччини, днями спільні комісії у складі представників департаментів житлово-комунального господарства, освіти і науки, соціальної політики та управління цивільного захисту ОДА спільно з представниками районної влади відвідають кожну родину загиблого у зоні АТО вінничанина, аби обстежити їх житлові умови та готовність до опалювального сезону, а також з’ясувати нагальні до вирішення питання.



Переглядів: 2502
Поширень: 0