Працівники міського сектору боротьби з незаконним обігом наркотичних речовин під час проведення профілактичного відпрацювання по вулиці Келецькій, у кімнаті гуртожитку одного із студентів виявили наркотики.

Інформацію про те, що хлопець має наркотики оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків отримали в ході оперативних заходів. Подрібнене листя коноплі, яке було розфасоване у 12 паперових згортків загальною вагою близько 12 грам, студент зберігав у спортивній сумці у своїй шафі. Поруч також знаходились поліетиленовий пакет та металевий наперсток з нашаруванням речовини темного кольору.

Вилучені наркотичні речовини правоохоронці передали на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при обласній міліції.

Тепер слідство має встановити канал надходження наркотиків та з’ясувати з якою метою їх зберігав підозрюваний. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.



Переглядів: 3412
Поширень: 0