В рамках проведення Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху та з метою підвищення рівня професійної підготовки працівників Державтоінспекції в Управлінні ДАІ Вінницької області 11 листопада були проведені практичні та теоретичні заняття з особовим складом,з надання першої медичної допомоги.

Зазвичай одними з перших хто прибуває на місце дорожньо-транспортної пригоди, це працівники ДАІ і тому їм доводиться першими надавати потерпілим необхідну медичну допомогу, щоб попередити небезпечні ускладнення та врятувати життя. Більше ніж 50% смертей від ДТП відбуваються впродовж перших кількох хвилин і цих втрат можна запобігти якщо ті, хто опинилися поруч, своєчасно і правильно нададуть потерпілим першу долікарську допомогу, до того, як кваліфікована медична допомога дійде до постраждалого чи його доставлять до медичного пункту.

У Вінниці працівники ДАІ навчались надавати першу медичну допомогу

Тому перша допомога відіграє важливу роль для збереження життя і попередження подальших ускладнень. І через це володіння навиками надання першої медичної допомоги є дуже важливим, бо в деяких випадках неправильні дії можуть спричинити більше шкоди, як просто бездіяльність.

У Вінниці працівники ДАІ навчались надавати першу медичну допомогу

Заняття проводив представник Регіонального центру з безпеки дорожнього руху, який нагадав присутнім про органи та системи організму людини та їх фізіологію, кістково-м’язову, дихальну, серцево-судинну системи. Також з працівниками Державтоінспекції було проведено практичні заняття з надання першої медичної допомоги при порушеннях дихання та зупинці серця.



Переглядів: 2753
Поширень: 0