18-19 листопада у ЗК МПМ пройшли півфінальні змагання танцювально-розважального конкурсу «Стартінейджер». Організацію заходу на себе взяли міський Палац мистецтв, Департамент освіти Вінницької міської ради та обласне Управління сім\'ї, молоді та спорту. У відбіркових турах взяло участь 10 шкіл, а саме ЗОШ № 4, 10, 16,26, 27, 31, 33, 35, гімназія №1 та школа-гімназія №6.

Команди змагались у 3-ьох конкурсах. У першому – візитці – вони танювально представляли себе. Під час другого – імпровізаційного – повинні були зобразити мовою танцю і пантоміми техніку різних видів, в тому числі і придумати свою власну. Особливу увагу заслуговував останній конкурс – танцювальний кліп, де командам під час виступу необхідно було використати елементи національної символіки. Тут були і вишиванки, і фабрика «Рошен», і синьо-жовтий стяг, і… школярі не оминули тему війни. На сцені згадали і хлопців, що воюють за рідну землю, і окупований Донбас. Конкурс яскраво показав, що молодь усвідомлює усю серйозність подій, які відбуваються в країні і переживає їх навіть сильніше, ніж доросліше покоління.

П\'ять вінницьких шкіл потрапили до фіналу танцювального конкурсу "Стартінейджер"

За результатами двох конкурсних днів у вирішальному змаганні візьме участь 5 навчальних закладів під номерами 1, 6, 26, 33 та 35. У фіналі конкурсу на призи міського голови команди змагатимуться з передноворічним настроєм – 17 грудня. Організатори дякують за підтримку та співпрацю адміністраціям усіх шкіл-учасниць, вчителям, батькам та тренерам команд, які не забувають, що дитина повинна розвиватись різносторонньо. А коли підтримуєш молодь у її захопленнях – результат зростає в рази! 



Переглядів: 4182
Поширень: 0