Працівники вінницької міліції затримали трьох чоловіків, яких підозрюють у скоєні ряду крадіжок цінних речей з квартир вінничан. Про підозрілих осіб біля сусідських дверей правоохоронців повідомила пильна мешканка багатоповерхівки.

Як розповів в.о. начальника Вінницького міського відділу міліції Кирило Доценко, близько півдня до міліції зателефонувала жінка та повідомила, що у під’їзді будинку, де вона мешкає, троє підозрілих чоловіків намагаються зламати двері сусідської квартири. На виклик одразу виїхала слідчо-оперативна група міліції, дільничний інспектор та патрульний екіпаж працівників ДАІ, що знаходився неподалік від місця події.

Побачивши правоохоронців, зловмисники вирішили сховатися та зачинилися у тамбурі на сходовій клітині багатоповерхівки, але зрозумівши, що діватися їм нікуди – здалися. Затриманими виявилися 23, 25 та 26-річні вінничани. Раніше ніхто з них в поле зору міліції не потрапляв.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 15 ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (замах на вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням у житло). За такий злочини передбачено покарання до 6 років ув’язнення.

Під час перевірки з’ясувалося, що затримані причетні до ряду інших аналогічних злочинів на території міста.



Переглядів: 3347
Поширень: 0