Працівники КП «Вінницька транспортна компанія» виготовляють «буржуйки» для бійців, які знаходяться у зоні АТО. Їхні авторські пічки дозволять нашим військовим не лише грітись, а й готувати собі їжу в польових умовах. Також на підприємстві реставрують автобус, який пошкодили сепаратисти, і незабаром він знову поїде на Схід країни. Проблеми та потреби наших бійців тут знають не з чуток, адже п’ятеро правників компанії зараз теж воюють.

Вінничани досить активно допомагають бійцям, які захищають батьківщину у зоні АТО, ще з початку подій на Сході. Не залишилися осторонь і різні організації та компанії. Працівники КП «Вінницька транспортна компанія» також постійно долучаються до збору гуманітарного вантажу для військових.

«Наші слюсарі у вільний від роботи час майструють «буржуйки» з використаних газових балонів. Вони працюють на твердому паливі. До речі, ці пічки модернізовані, адже на побажання бійців, майстри прилаштовують до них спеціальну пластину. Завдяки цьому військові можуть не лише зігрітися, а й зварити собі на пічках їжу або нагріти воду. Першу партію з 18-ти таких «буржуйок» вже відправили на Схід і хлопці ними користуються. Наразі працівники готують наступну партію», – каже директор КП «Вінницька транспортна компанія» Микола Форманюк.

Також на прохання правоохоронців нині транспортники ремонтують ікарус, який пошкодили сепаратисти у зоні АТО. Це вже четвертий транспортний засіб, який полагодили у КП «Вінницька транспортна компанія» на замовлення військових.

«Ми розуміємо потреби військових дуже добре, адже й п’ять наших працівників зараз захищають Україну у зоні АТО. Ми їх підтримуємо, як можемо, допомагаємо їхнім родинам, закуповуємо амуніцію тощо», – зазначив Микола Форманюк.



Переглядів: 3279
Поширень: 0