Відома вінницька волонтер Юлія Вотчер переконана, що військово-медична Доктрина України має бути зразком колективної праці і об\'єктивного обговорення. Таку думку волонтер висловила на своїй сторінці у Facebook.

«Відбулося перше засідання робочої групи по розробці військово-медичної Доктрини України. В склад робочої групи було залучено фахівців з Академії медичних наук, військових медиків, а також волонтерів», – розповіла вона.

Вотчер зазначила, що для врахування всіх думок та поглядів змісту документу, особливо в такий час, використали просту випробовану часом методику порівняльної таблиці.

Юлія Вотчер

«Всі представлені варіанти тексту Доктрини викладено в колонках таблиці, а в крайній колонці буде вписано варіант, з яким погодяться всі учасники робочої групи. Всі розділи, пункти будуть розглянуті ретельно. Все буде відбуватися прозоро», – вважає волонтер.

Вінничанка також повідомила, що має намір на наступному засіданні озвучити ті зауваження, які надійшли їй особисто.

«Вважаю, що жодна кома не може бути загублена, жодна думка проігнорована. Всі, хто мав що сказати по суті питання, мав що порадити, – мали можливість донести свою думку», – сказала вона. – Цей документ має бути зразком колективної праці, об\'єктивного обговорення, і щоб не виникала потреба його переробляти, доповнювати, або щось суттєво змінювати одразу після його затвердження».

Нагадаємо, що вінницькі волонтери-медики прийняли активну участь у створенні нової військово-медичної доктрини для Збройних Сил України, яка зараз перебуває на розгляді у міністерствах.



Переглядів: 3176
Поширень: 0