Невідомий чоловік зателефонував з невстановленого номера та повідомив правоохоронцям, що через декілька хвилин в ресторані «Тифліс» по вул. Театральна 20 станеться вибух.

Повідомлення про замінування надійшло 19 грудня о 18.20 годині до чергової частини УМВС України у Вiнницькiй області. На місце події негайно виїхали вибухо-технічна служба міліції, рятувальники та швидка.

Під час обстеження приміщень та прилеглої території ресторану «Тефліс», фахівцями вибухотехнiками та кінологами ніяких підозрілих предметів виявлено не було.

Силами правоохоронців було евакуйовано близько 150 відвідувачів та 20 працівників ресторану. Близько 20-ї години заклад відновив свою роботу.

Згідно ст.259 КК України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об\'єктів власності) карається позбавленням волі на строк до шести років. Те саме діяння, якщо воно спричинило тяжкі наслідки або вчинене повторно, - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

Наразі працівники міліції вживають заходи, направлені на встановлення особи чоловіка, який повідомив про закладення вибухівки.



Переглядів: 4062
Поширень: 0