Працівники міліції затримали 24-річного хлопця, який під час конфлікту, що виник в одному з розважальних закладів міста, завдав ножові поранення трьом його відвідувачам.

В приміщенні одного з розважальних закладів Вінниці близько п’ятої години ранку виникла суперечка між двома чоловіками, яка перейшла в бійку на вулиці. В ході конфлікту один з учасників бійки завдав іншому – 30-річному вінничанину ножове поранення в область грудної клітини та почав тікати.

Наздоганяти зловмисника кинулись двоє знайомих пораненого. Чоловіки також дістали від хулігана порізи ножем в ногу та передпліччя.

За словами начальника Вінницького міського відділу міліції Юрія Куцого, працівники міліції «по гарячим слідам» затримали 24-річного місцевого жителя, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). Такий злочин карається ув’язненням строком до семи років. Триває слідство.



Переглядів: 3338
Поширень: 0