У міській лікарні від численних тілесних ушкоджень помер літній чоловік, так і не розповівши, як отримав побої. Як з’ясувалось, пенсіонер до останнього покривав власного сина.

Правоохоронці отримали повідомлення від лікарів міської лікарні про те, що у приймальне відділення з численними тілесними ушкодженнями було доставлено 60-річного вінничанина.

Як розповів начальник Вінницького міського відділу міліції Юрій Куций, за характером травм було встановлено, що чоловіка хтось побив, але він відмовлявся розповідати будь-які подробиці того, що сталось та проходити судово-медичну експертизу. Така поведінка потерпілого викликала підозри правоохоронців і невдовзі оперативники затримали кривдника пенсіонера. Ним виявися його син.

Підозрюваний, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, зізнався у скоєному та розповів, що він посварився з батьком через якусь стару образу та жорстоко побив його руками та ногами.

За даним фактом слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років ув’язнення. Триває слідство.



Переглядів: 3648
Поширень: 0