В результаті дорожньо-транспортних пригод, які стались минулої доби в обласному центрі постраждали пішоход, водій та пасажири іномарки.

18 січня близько опівночі на перехресті вулиць Островського – Некрасова сталось дорожньо-транспортна пригода. Попередньо працівники міліції встановили, що 30-річний водій автомобіля «TOYOTA AVENSIS», рухаючись по вулиці Некрасова, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з автомобілем «SKODA OCTAVIA».

В результаті дорожньо-транспортної пригоди 19-річний водій та двоє пасажирів «Шкоди» віком 18 та 22 роки з численними тілесними ушкодженнями госпіталізовані до міської клінічної лікарні.

Цього ж дня 31-річний водій автомобіля «ЗАЗ Ланос», рухаючись по вулиці Хмельницьке шосе в напрямку вулиці 600-річчя, допустив наїзд на жінку-пішохода, яка перетинала проїзну частину в невстановленому місці, зліва-направо по напрямку руху транспортного засобу.

Внаслідок автопригоди 78-річну пенсіонерку з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми було госпіталізовано до лікарні.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 4619
Поширень: 0