Добу у вінницькому торговому центрі «Sky Park» були збої в роботі - усе через відключення світла. Учора, 19 січня, світло вимкнули близько 13:30 години. Подейкують, що через борги за електроенергію. В адміністрації ж закладу пояснювали, що це аварійне відключення. Подача електроенергії відновилася опівдні 20 січня.

Нагадаємо, аналогічний інцидент у ТЦ стався минулого тижня - 14 січня. Тоді світло вимкнули близько 11:30 години. Спочатку була версія про пошкодження дротів. Згодом дирекція центру пояснила - електроенергію вимкнули через борги. Обіцяли, що напишуть гарантійний лист у «Вінницяобленерго» про те, що найближчим часом борг буде погашено. Вочевидь, не вклалися в обіцяні терміни…

Разом з тим, орендарі, які винаймають у закладів торгові площі, розповіли кореспонденту «ВінницяОк», що за оренду та спожиту електроенергію вони сплачують вчасно, а дехто сплатив за два місяці наперед. Тож тепер вони збирають свої квитанції з проплатою та пишуть листи на міськенерго та міськраду, що не мають боргів.

Нині у «Sky Parkу» працює менше половини бутіків - з боку вулиці Козицького. Також працюють кілька кафе - «Мафія», «Челентано»… Відновило свою роботу і польське консульство (вхід з Соборної). Кажуть, що працюють на окремих генераторах.

До слова, у квітні 2013 року у пресі вперше з’явилася інформація про те, що «Sky Park» на шляху банкрутства - нібито через великі кредити. Ще пізніше - у листопаді 2014 року - самі працівники та орендарі ТЦ написали звернення до місцевої влади з вимогою допомогти - бо на них тисне російський «Альфа-Банк». А нещодавно - у грудні 2014-го директором «Sky Parkу» став Володимир Щетинін. Тоді адміністрація ТЦ заявила, що «такий менеджер, як Володимир Щетинін зможе вивести ТРЦ на новий рівень та «розрулити» конфлікт між торговим центром та «Альфа-Банком».



Переглядів: 5226
Поширень: 0