Працівники міліції затримали 29-річного жителя одного з сіл Вінницького району, який вирішив підзаробити злочинним шляхом. Чоловік разом із своїм товаришем викрав з магазину побутової техніки пральну машину вартістю 5 500 гривень.

Про здійснення крадіжки працівникам магазину повідомив небайдужий перехожий. Чоловік помітив двох незнайомців, які взяли пральну машину, що стояла біля вхідних дверей магазину та понесли у невідомому напрямку. Не вагаючись, працівники магазину викликали міліцію.

Менш ніж за годину правоохоронці затримали зловмисника разом з викраденим. Чоловік не встиг далеко втекти від магазину побутової техніки, з якої скоїв крадіжку.

Наразі працівники міліції перевіряють підозрюваного на причетність до аналогічних злочинів. Проводяться оперативно-розшукові заходи по затриманню його спільника.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 15 КК України (замах на злочин) та ч. 2 ст.185 КК України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання до 5-ти років позбавлення волі. Триває слідство.



Переглядів: 3859
Поширень: 0