Спецпризначенці батальйону міліції «Вінниця» та працівники інших служб міліції здали кров для поповнення банку крові Вінниччини та для поранених побратимів, які перебувають на лікуванні у вінницькому військовому госпіталі. Майже всі, хто прийшов здати кров, самі ризикували життям в зоні бойових дій на Сході України.

Тридцять п’ять працівників міліції відгукнулись сьогодні на прохання лікарів здати кров для поповнення банку крові та її компонентів, необхідних для потреб лікувальних установ Вінниччини.

Вінницькі міліціонери поділились кров\'ю з пораненими захисниками України

Старший інспектор з особливих доручень управління кадрового забезпечення підполковник міліції Світлана Каракой, яка вже більше десятка разів здавала кров, і цього разу не залишилась байдужою до проблем тих, хто потребує донорської крові:

Світлана Каракой

- Якщо людина потребує допомоги і я знаю, що можу її надати, я обов’язково прийду на допомогу, адже кров - це дуже необхідна річ. Зараз це дуже велика проблема – нестача препаратів з донорської крові - тому ми сьогодні всі тут.

Вінницькі міліціонери поділились кров\'ю з пораненими захисниками України

За словами заступника командира батальйону міліції особливого призначення «Вінниця» Ігоря Бердоуса, багато правоохоронців готові допомагати пораненим:

- Всі бійці прийшли добровільно, адже здають кров вже не перший раз і готові підтримати тих, хто ризикуючи власним життям, відстоює цілісність нашої держави.

Сергій Придатченко

- Коли ситуація в країні загострилась, ми побачили тих донорів, які не лише своєю відданою службою, а й краплиною власної крові допомагають відновити незалежність нашої країни, - розповідає завідуючий відділом комплектації донорів обласної станції переливання крові Сергій Придатченко. - Кількість правоохоронців, які готові здати кров значно збільшилась і вони завжди відгукуються на наші прохання.

Вінницькі міліціонери поділились кров\'ю з пораненими захисниками України

Керівник управління кадрового забезпечення обласної міліції Інна Стаховська зазначила, що ініціатива здачі крові для поранених була активно підтримана працівниками міліції і впродовж трьох днів до участі в акції долучаться близько 100 правоохоронців.



Переглядів: 4118
Поширень: 0