Посилення охорони громадського порядку та забезпечення безпеки громадян на вулицях Вінниці вже дало свої перші результати. Менш ніж за годину працівники патрульної служби міліції затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні розбійного нападу. Зловмисник, озброєний ножем, відібрав у студентки 4-го курсу одного з навчальних закладів міста 90 гривень та втік.

Потерпіла 20-річна дівчина відразу ж звернулася по допомогу в міліцію, набравши «102» та повідомила міліціонерам прикмети зловмисника і напрямок, в якому побіг нападник, що допомогло правоохоронцям оперативно затримати зловмисника. Чоловік не встиг скористатися відібраним - міліціонери вилучили в нього гроші та знаряддя злочину. Ніж відправили на експертизу.

Як розповів начальник міського відділу міліції Юрій Куций, затриманим виявився 30-річний чоловік без постійного місця проживання. Наразі працівники міліції перевіряють його особу на причетність до аналогічних злочинів.

За даним фактом слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст. 187 (розбій) КК України. За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років. Триває слідство.

Міліція вкотре нагадує громадянам, якщо відносно вас вчинене правопорушення чи злочин, терміново повідомте про це за телефоном 102. Намагайтеся запам’ятати зовнішність правопорушника, його одяг, взуття. Звертайте увагу на наявність особливих прикмет та напрямок руху зловмисника. Надана вами інформація допоможе правоохоронцям за «гарячими слідами» знайти злочинця та повернути втрачене майно.



Переглядів: 3683
Поширень: 0