Працівники міліції затримали раніше судимого жителя смт. Крижопіль, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні розбійного нападу на продавщицю магазину. Погрожуючи жінці пістолетом, зловмисник заволодів грошима з каси.

До чергової частини міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що в один з місцевих магазинів увірвався невідомий та, погрожуючи пістолетом змусив продавщицю віддати усі гроші, які знаходились у касі.

За словами начальника міського відділу міліції Юрія Куцого, правоохоронці оперативним шляхом встановили особу зловмисника та за декілька днів затримали його.

Ним виявився 19-річний мешканець смт. Крижопіль, який приїхав до Вінниці навчатись в одному з навчальних закладів та поселився у своїх знайомих. Хлопець в минулому вже відбував покарання за крадіжки.

Під час перевірки підозрюваного з’ясувалось, що він причетний до ще одного розбійного нападу у магазині та до викрадення ноутбука у свого знайомого по квартирі, про що свідчать чеки з ломбарду, куди хлопець здав викрадену техніку.

Слідчим відділом міліції за фактами скоєння розбійних нападів відкрито два кримінальних провадження за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій) та кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка). Хлопцю загрожує покарання до 12 років позбавлення волі. Триває слідство.



Переглядів: 3403
Поширень: 0