Давно зала міського палацу мистецтв не була такою переповненою. Зайвий квиточок на галаконцерт починали просити ще на вулиці. На такі свята КВН приходять дивитися дуже багато випадкового глядача. тому виступати приходиться дуже не просто. Потрібний простий доступний кожному гумор, щоб заставити такого глядача сміятися. Команди фестиваль розпочали ще об 12 годині дня. У трьох іграх на два конкурси фристайл і розминку змагалося 16 команд.

За загальним результатом переможцями з певністю можна вважати наших столичних гостей "Салат Нежность". Ця команда уже вдруге приїзджає на валентинів фестиваль і радує нашого глядача дещо пародоксальним гумором та прекрасною акторською грою. На жаль кияни з багатьох поважних причин не можуть собі дозволити участь в регулярних змаганнях ліги "Винни(ца) Пух", але ми їм вдячні і за один виступ в рік. Цього року обійшлися лише одними гостями. Зате вдалося в одну програму втиснути виступи майже всіх претендентів на ігри в сезоні.

Радує повернення до спортивного КВНу дворазових чемпіонів Вінниці команди "БезНа". В нинішньому складі це збірна цілого покоління. Тому жартують по дорослому, не зважаючи на обличчя та особистості. А чи вийде "зайти в одну річку двічі" покаже сезон. Їх менш досвідчені суперники з наступного покоління теж внесли певну корективу в свій стан та бачення гри.

Команда "Мальчики и девочки" поміняли дівчаток і взяли собі нову назву "Без сомнений".

Стабільність і готовність до боротьби показали "Інженери".

"Проспект Юності" завжди мав підтримку свого глядача.

Незначні зміни і у самої танцювальної команди вінницького КВНу з політеху “Спеції”.

А "Наша Тир" розміняли у міжсезоння свого головного фронтмена на пару перспективних новобранців.

Заявився новий\\старий дует "Толпа".

Під фірмовою назвою "Збірна торгового" зібрався повністю новий, але цікавий та традиційно амбітний склад.

Минулорічні володарі Кубку Вінниці з училища культури "Ниче Так" з новим натхненням повернулися з Одеси. Там на відбіркових виступах “Чемпіонату Сміху№ вони всіх підкорили своїми вокальними потенціями.

"ВАУ" з аграрного університету теж інтригували новим складом, в якому вирізнялися випускники шкільної ЕЛІТЛІГИ. Цих випускників доста є і в командах дебютантах:

"Контраст" (їх курують "Спеції"),

"Евро" (першачки з аграрного)

"ВиноВата"

"Только мы" (тут явний лідер Сергій Єгоян),

"Імпульс" (початківці політеху)

"Осторожно, люди!" (креатура 26 школи)

ЕлітЛіга нинішнього покоління була представлена своєю збірною "Еліточка" і гарно завела зал на початку гала концерта. Цікавою була і позаКВНівська програма свята. Схоже, що фестиваль цього року започаткував нову традицію:

одразу два хлопця попросили у своїх дівчат руки та серця прямо на сцені!

Вправно та завзято танцювали дівчатка з "Болеро" та "Голлівуду". Пісні про кохання заспівали два дуети вихованців Ірини Воєнної та естрадної муніципальної дитячої майстерні "Зоряної Мрії". За давньою традицією одна з закоханих пар Віталік та Юля отримала можливість провести вечір в ресторані "Арт Хаус"

.

Туди їх відвезли на представницькому авто таксі “Вимпел”. А інші пари, які не побоялися вийти на сцену та брати участь у різних конкурсах отримали солодку воду від ТМ “Караван” та квитки на місця для поцілунків у кінотеатр імені Коцюбинського на популярну еротичну драму. Дякуємо всім добрим людям, що мають щедрі серця.



Переглядів: 3852
Поширень: 0