В зв’язку з утриманням в місті складної ситуації на захворювання ГРВІ та грипом з 19 лютого, на два дні, вводиться карантин у всіх школах міста.

Нагадуємо, що в зв’язку з перевищенням епідеміологічного порогу 17 лютого було введено карантин у наступних навчальних закладах: №№ 1, 5, 10, 13, 21, 26, 33, технічному ліцеї та двох приватних закладах - «АІСТ» і «Ор Менахем», з учорашнього дня його поширили ще на дев’ять шкіл - 2, 6, 7, 12, 14, 17, 20, 23 та 34.

Однак ситуація із захворюваністю утримується. За словами заступника директора департаменту освіти Ірини Божок, сьогодні відсутність дітей у 21 школі міста, які все ще працювали, в середньому становить 19 %. Однак, по 10 з них прослідковується вже перевищення епідпорогу, у двох школах – захворюваність як раз досягла епідеміологічного порогу, тому техногенно-екологічною комісією для попередження поширення хвороб було прийнято рішення з завтрашнього дня призупинити навчання і в цих школах.

Поки що карантин триватиме до 20 лютого включно. Відповідно до звернень у лікувальні заклади міста буде проводитися подальший моніторинг ситуації.



Переглядів: 5855
Поширень: 0