Завідувачка міського РАЦСу 56-річна Галина Левицька їздила в Керч.

— Над самісіньким морем брат чоловіка має будинок, — каже вона. — Ми прямо на березі готували шашлики. Відпочинок обійшовся практично безкоштовно, сувенірів навезли. Нагрузили повну машину червоної кримської цибулі, здоровенного часнику, кавунів та динь. Узимку з чоловіком поїдемо в Трускавець водичку попити. Тими роками були в Туреччині, Італії.

Директор україно-турецького підприємства ”Ел-Тур” Ельдар Назаров, 53 роки, з 18-річною донькою Феріде машиною їздив до Європи.

— Спочатку 10 днів відпочивали на морі в Хорватії. А потім тиждень їздили по Італії — Венеція, Мілан, Флоренція. Що вам сказати: Італія є Італія!

Голова обласної ради 56-річний Григорій Заболотний цього року ще не відпочивав.

— Відпустку візьму. Поїду з дружиною в Карпати, — говорить Заболотний. — Майже кожен рік їжджу в якийсь із закарпатських санаторіїв: чи в ”Квітку полонини”, чи в ”Сонячне Закарпаття”. Для мене відпочинок — це відіспатися, здоров’я поправити, кишки промити. Люблю зранку по росі походити, пташок послухати. Дружина вибирає всілякі сувеніри і подарунки. Бо для мене немає гіршої муки, ніж по базарах та магазинах ходити.

Заступник міського голови Вінниці Анатолій Ворона, 59 років, місяць тому повернувся з Туреччини.

— Їздили з дружиною Ларисою на п’ять днів у Мармарис. Я ціле відро крабів там наловив. Вони добре йдуть на підпорчену курку. У Туреччині відпочиваю шостий раз. Уперше були 2007 року. Хлопці з турагентства сказали, що недорого і сервіс хороший. І я вам говорю, хто хоч раз там був, то в Крим більше не поїде. Можу собі уявити, у скільки б обходився той Крим, якби там був такий сервіс, як у Туреччині.

Генеральний директор концерну ”Поділля” 54-річний Тимофій Гіренко нині з родиною відпочиває в Хорватії.

— Я не та людина, яка тратить багато на відпочинок, — каже телефоном Гіренко. — У Хорватію разом із сином та дружиною на тиждень приїхали. Купували путівку в чотиризірковий готель.

У середньому відпочинок на одну людину в чотиризірковому готелі Хорватії обійдеться 750 євро з людини.

У начальника обласного управління внутрішніх справ 51-річного Василя Поліщука за сім років назбиралося 417 днів відпустки.

— Буду на пенсії відпочивати, — говорить. — Якщо вдасться в цьому році попросити в міністра 10 днів на відпочинок, поїду в Крим. За кордоном ніколи ще не відпочивав. Для мене відпочинок — це море. Я б не вилазив із води.

Ректор медуніверситету Василь Мороз, 67 років, десятиденну відпустку проведе на роботі.

— Я так років 20 роблю. Єдина перевага — відчуваєш, ніби ти не на роботі й можеш піти додому, коли захочеться. Мрію про Карпати. Ніколи там не був.

Заступник голови облдержадміністрації 47-річна Любов Спиридонова їздила відпочивати в Місхор, що в Криму.

— Десять днів працювала бабушкою, — сміється Любов Михайлівна. — Їздила на відпочинок із чотирирічною онукою Діанкою. Ми казочки читали, коників із пластиліну ліпили, малювали.

Губернатор 47-річний Олександр Домбровський не захотів розповідати, де відпочивав, посилаючись на брак часу. Його дружина сказала, що відпочинок — то їхня особиста справа і вони б не хотіли повідомляти, куди їздили.


Переглядів: 4424
Поширень: 0