Відповідно до рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради №355 від 19.02.2015р. оголошено міський конкурс фінансової підтримки соціально-культурних проектів громадських організацій, громадських спілок у м. Вінниці в 2015 році.

Пріоритетні напрямки конкурсу на 2015 рік визначені відповідно до стратегічних пріоритетів Стратегії розвитку «Вінниця-2020».

Межі фінансування:

  • Мінімальний розмір гранту – 5 тис. грн.
  • Максимальний розмір гранту – 50 тис. грн.

Проекти, які передбачають співфінансування третіх сторін отримають додаткові переваги при розгляді конкурсною комісією.

Критерії відбору проектів конкурсною комісією:

  1. Актуальність запропонованого проекту для громади м. Вінниці.
  2. Важливість результатів отриманих внаслідок реалізації проекту.
  3. Доцільність реалізації проекту з огляду на витрачені ресурси.

Заяву та документи на участь у конкурсі необхідно подавати до відділу звернень апарату міської ради та її виконкому (канцелярію) / (вул. Соборна, 59, І поверх) з позначкою: «для департаменту правової політики та якості міської ради».

Електронні копії реєстраційної картки, опису та кошторису соціально-культурного проекту необхідно надіслати у doc-форматі на e-mail: [email protected]  з надписом у темі: «Конкурс соціально-культурних проектів 2015».

Із запитаннями щодо умов конкурсу просимо звертатися до департаменту правової політики та якості міської ради (вул. Соборна,59, каб. № 708, тел.: 59-51-36, 59-51-55, e-mail: [email protected]).

Кінцевий термін подачі проектів для участі у конкурсі: 31 березня 2015 року, до 17:00.

З більш детальною інформацією щодо написання та оформлення проектів можна ознайомитись на веб-сайті Вінницької міської ради в розділі «Громадські об`єднання».



Переглядів: 3127
Поширень: 0