Як тільки потепліє, у Вінниці розпочнуть ремонтувати асфальтне покриття вулиць. Серед планів – капремонт ділянок по вулицях П. Морозова, Громова, Пархоменка, Стеценка, Максимовича, Кропивницького та деяких інших. Загалом в цьому році заплановано реконструювати та капітально відремонтувати десять міських вулиць. Однак цей перелік і обсяги робіт ще не остаточні.

Протягом минулого року капремонт та реконструкцію доріг було проведено на ділянках таких вулиць як Міліційна, Козицького, Грушевського, Порика та ряді інших.

У цьому році серед планів – капітально відремонтувати ділянки на десяти вулицях. З настанням сприятливих погодних умов та відповідного температурного режиму дорожники приступлять до сезонних ремонтних робіт; першочергово – до усунення пошкоджень дорожнього покриття доріг шляхом проведення поточного ремонту. Після завершення поточних робіт на основних та магістральних вулиць поступово розпочнуться і капітальні роботи.

«У наших планах на 2015 рік – капітальний ремонт частини дороги у майже три тисячі квадратних метрів по вулиці П. Морозова (на ділянці від вул. Громова до Київської). Новий асфальт буде й по вулиці Громова (від Чорновола до П. Морозова). Тут відремонтують 1,7 тис. м2. По вулиці Пархоменка, від Ватутіна до будинку №5, асфальтне покриття замінять на ділянці площею 2,1 тис. м2. Також капітально відремонтують 1,7 тис. м2 по вулиці Стеценка (від Тімірязєва до Некрасова) та 900 м2 на вулиці Складській. Звичайно, виконання усіх намічених планів напряму залежатиме від наповнення міського бюджету та вартості матеріалів», – каже заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою Юрій Павлінчук.

Щодо планів по капітальному ремонту на цей рік, до переліку нових об’єктів також увійшло асфальтне покриття по вулиці Шевченко від Хмельницького шосе до вул. Збишко. Новий асфальт з’явиться й на вулицях К. Маркса від вул. Фурманова до вул. Ватутіна, Кропивницького, Інтернаціональна, П. Осипенко.

Крім капремонту, у 2015 році заплановано й реконструкцію доріг. Її буде виконано по вулиці Ф. Кона, на ділянці вулиці від Келецької до вул. Заболотного, а також закінчення робіт по вулицях Медведєва, Грушевського, Писарєва та ряду інших. Всього у планах капремонт та реконструкція майже 40 тис. кв. м. дорожнього полотна.

Загалом на капремонт та реконструкцію доріг в цьому році передбачено біля 23 млн. грн. Але остаточний перелік вулиць, які будуть у цьому році ремонтуватися, та об’єми робіт будуть залежати ще й від вартості будматеріалів, адже через курсові коливання останнім часом відбулося значне подорожчання матеріалів, тому плани протягом року можуть корегуватися.



Переглядів: 3927
Поширень: 0