За словами заступника директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації - начальника управління загальної середньої, дошкільної освіти та виховної роботи Андрія Лисака, на Вінниччині через карантин діти не наздоганятимуть шкільну програму на весняних канікулах.

«Весняні канікули на Вінниччині будуть. Наздоганятимуть шкільну програму через ущільнення та проведення додаткових занять в позаурочний час. У який спосіб надолужувати втрачений час у навчальних закладах вирішуватимуть індивідуально на педагогічній раді» – наголосив Андрій Лисак.

Водночас він зазначив, що епідеміологічна ситуація в навчальних закладах області стабілізувалася. Попри зменшення рівня захворюваності серед школярів навчання не відновлено лише у 8 школах Вінниччини. На вимушених канікулах, із-за перевищення епідпорогу, нині перебувають 1750 учнів.

«Нині навчально-виховний процес призупинено у школах трьох районів. Найбільша кількість закритих навчальних закладів у Вінницькому районі - 6», – підкреслив Андрій Лисак.

Нагадаємо, через перевищення епідпорогу на Вінниччині навчальні заклади почали закривати з 6 лютого. За цей час на карантин було закрито понад 100 навчальних закладів краю. Призупинено навчально-виховний процес був у всіх школах м. Вінниці та Гайсинського району.



Переглядів: 3369
Поширень: 0