Протягом минулого тижня у teens-club «Гараж 77» проходив фінал загальноміського дебатного турніру в рамках проекту «Студентська ліга 2015». Перемогу вибороли представники Вінницького транспортного коледжу, учні Вінницького міжрегіонального вищого професійного училища та студенти Донецького національного університету.

Загальноміський дебатний турнір організували Вінницька молодіжна рада, teens-club «Універ» під патронатом відділу у справах молоді та туризму. За перемогу змагалися окремо професійно-технічні училища, коледжі та університети. Команди мали лише годину на підготовку тем, які їм випали у жеребкуванні, наприклад, «Вірус безробіття. Інструмент чи формальність», «Чи потрібна обов’язкова загальна середня освіта в Україні?», «Евтаназія - має право на існування, як альтернатива для вмираючого хворого».

У міському дебатному турнірі перемогли команди з транспортного коледжу, міжрегіонального вищого профучилища та ДонНУ

«Гра надзвичайно сподобалась, було дуже цікаво спробувати свої сили на міському рівні. Важко і проблематично було грати на тему про легалізацію наркотиків. Наша думка зовсім не співпадала з думкою, що потрібно було відстоювати. Але у дебатах головне – правильно підібрати аргументи», — розповідає гравець команди Вінницького транспортного коледжу Юрій Артоуз.

У міському дебатному турнірі перемогли команди з транспортного коледжу, міжрегіонального вищого профучилища та ДонНУ

Перемогу вибороли команди з таких закладів: Вінницький транспортний коледж, ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» та Донецького національного університету. Учасників та переможців нагородили грамотами та кубками.



Переглядів: 3278
Поширень: 0