За встановлення стійкої теплої погоди у Вінниці продовжаться роботи по ремонту асфальтного покриття прибудинкових територій. В цьому році заплановано відновити асфальт на майже 60 тис. м​2 дворів багатоповерхівок, більше половини з них – капітальним ремонтом.

Кілька років поспіль у Вінниці відновлюють асфальт у дворах висоток, і щороку площа асфальтування збільшується. В цьому році у бюджеті міста на ремонт асфальтного покриття закладено більше коштів, ніж торік, але через значне подорожчання матеріалів об’єм робіт збільшиться не набагато.

Минулого року працівниками комунальних підприємств було поновлено асфальт у 244 дворах багатоповерхівок. Поточним ремонтом було охоплено 196 прибудинкових територіях, капітально відновлено асфальтне покриття у 48 дворах. Загалом було заасфальтовано 56,5 тис. м2. Окрім того, було зроблено комплексний ремонт двох прибудинкових територій на Замості.

За даними департаменту житлового господарства, в цьому році заплановано поточним ремонтом охопити 220 дворів, загалом площа асфальтування складе 24,7 тис. м​2. Капітально заплановано зробити ремонт у 41 дворі. Також планується комплексний капремонт прибудинкових територій на проспекті Космонавтів №№5,11 та 13,15.

Роботи по ремонту асфальту дворових територій розпочнуть, як тільки дозволить погода, а триватимуть вони традиційно до середини осені. ​



Переглядів: 2911
Поширень: 0