В рамках проведення четвертого етапу часткової мобілізації з Вінниччини до навчальних центрів та частин Збройних Сил України відправлено 2600 військовозобов’язаних. За виконанням планового завдання Вінниччина знову у лідерах, адже даною хвилею військкомати краю впоралися більш ніж на 100 відсотків. Про це, сьогодні, під час брифінгу, повідомив військовий комісар Вінницького обласного військового комісаріату, полковник Геннадій Долгашов.

«Таких результатів вдалося досягти завдяки злагодженій роботі військових комісарів Вінниччини, виконавчої і самоврядної гілок влади, правоохоронних органів. Більше того, з даної кількості призваних по мобілізації осіб 335 мешканців області добровільно, не очікуючи на повістки, звернулись до військкоматів з бажанням долучитись до захисту цілісності Батьківщини в лавах вітчизняного війська» – наголосив Геннадій Долгашов.

335 добровольців-вінничан поповнили ряди українського війська в рамках четвертої хвилі мобілізації

Наразі, на Вінниччині розпочалася нова хвиля мобілізації. Так, з 10 по 21 квітня військкомати області проводитимуть оповіщення військовозобов’язаних, які потенційно можуть бути мобілізованими.

Плановий призов 5-ї хвилі мобілізації розпочнеться з 22 квітня і триватиме до 2 травня поточного року.

Саме в цей час військових відправлятимуть до навчальних центрів, де проходитиме бойовий вишкіл.

Як зауважив військовий комісар Вінницького обласного військового комісаріату, полковник Геннадій Долгашов, цього разу з Вінниччини планується призвати по мобілізації більше тисячі бійців. За його словами, військкомати чекають на добровольців всіх спеціальностей.



Переглядів: 4976
Поширень: 0