29 квітня керівники Державтоінспекції спільно з громадськими організаціями «Комітет безпеки руху», «Ревізія влади» зустрілись з трудовим колективом станції швидкої медичної допомоги.

Низька культура учасників дорожнього руху, які залишають свої автомобілі з порушенням правил дорожнього руху та не надають перевагу в русі каретам швидкої допомоги – ось головні питання які обговорювались під час зустрічі.

ДАІшники перевірять чи надають вінницькі водії перевагу в русі автомобілю швидкої допомоги

Заступник начальника УДАІ Вінниччини Петро Веретельник, зауважив на необхідності проведення комплексу профілактичних заходів під умовною назвою «Маячок» та вжитті додаткових заходів реагування до водіїв, які порушують правила зупинки та стоянки транспортних засобів.

Присутні вирішили, що найближчим часом працівники Державтоінспекції спільно з працівниками станції швидкої допомоги перевірять, як вінницькі водії надають перевагу в русі автомобілю швидкої медичної допомоги, який рухається з увімкненими спеціальними світловими або звуковими сигналами.

ДАІшники перевірять чи надають вінницькі водії перевагу в русі автомобілю швидкої допомоги

Державтоінспекція Вінниччини нагадує водіям, що за ненадання переваги в русі транспортним засобам швидкої медичної допомоги, що рухаються з увімкненим спеціальним звуковим або звуковим сигнальним пристроєм передбачена відповідальність у вигляді штрафу від 510 до 680 грн.



Переглядів: 3177
Поширень: 0