Вінницька транспортна компанія допомагає сім’ї свого працівника, Петра Шептицького, який загинув під Дебальцевим, добудувати будинок. Споч​​атку підприємство допоможе звести паркан, який сьогодні зроблено наполовину, а потім почнуть поступово облаштовувати будинок всередині.

Петро Шептицький із своєю сім’єю мешкав у селі Могилівка Жмеринського району. Разом із дружиною виховував двох доньок, вдень власноруч будував будинок, а вночі трудився у другу зміну майстром служби колії у Вінницькій транспортні компанії. Колеги кажуть, що він мав золоті руки і був дуже Працівники "Вінницької транспортної компанії" допомогають добудувати будинок свого колеги, який загинув у АТОпрацьовитий. Загинув Петро Шептицький під мінометним обстрілом в Дебальцевому, коли вже було оголошено про перемир’я.

Після цієї страшної трагедії сім’я загиблого воїна залишилась наодинці зі своїм горем, живучи у літній кухні, з недобудованим будинком і без будь-якої надії на те, що необхідні роботи будуть завершені. Петро Шептицький встиг лише звести «коробку» свого будинку, вставити вікна і зробити дах.

Адміністрація КП «Вінницька транспортна компанія», де Петро Шептицький пропрацював понад десять років, вирішила допомогти сім’ї загиблого воїна здійснити його мрію. «Ми сьогодні намагаємось підтримати родину нашого колеги. Підприємство закупило будівельні матеріали для закінчення паркану, який Петро розпочав. Ми своїми силами допоможемо і в будівництві, і в ремонті їхнього житла. Сьогодні там дуже багато роботи. Всередині будинку немає ні стін, ні підлоги. Але поступово ми допоможемо сім’ї покращити житлові умови», - розповів директор КП «Вінницька транспортна компанія» Микола Форманюк.​



Переглядів: 3960
Поширень: 0