Дорожньо-транспортні пригоди стались у Вінниці та у Хмільницькому районі області. В результаті аварій постраждали пасажир «Dacia Logan» та водій «Аudi 80».

7 травня о 13.35 годині у Хмільнику по вулиці Ч. Козацтва водій автомобіля «Mitsubishi Pajero» допустив зіткнення з автомобілем «Аudi 80». В результаті зіткнення постраждав 38-річний водій легковика. Чоловік з тілесними ушкодженнями госпіталізований до районної лікарні.

Цього ж дня у Вінниці близько 17.00 години 46-річний водій автомобіля «Dacia Logan» допустив зіткнення з нерухомим автомобілем. В аварії травми отримала пасажирка «Dacia Logan». Жінка госпіталізована до нейрохірургічного відділення міської клінічної лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Таке правопорушення карається штрафом від двохсот до п\'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 3260
Поширень: 0