Працівники карного розшуку міської міліції затримали підозрюваного у побитті 32-річного вінничанина. Під час конфлікту, який виник в одному з місцевих барів, зловмисник наніс декілька ударів по голові потерпілому. Чоловік у важкому стані госпіталізований до лікарні.

5 квітня до міського відділу міліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що каретою швидкої допомоги до них госпіталізовано 32-річного вінничанина. Чоловік знаходився без свідомості в стані алкогольного сп’яніння. Під час огляду лікарі діагностували у нього переломом основи черепа.

Майже місяць оперативники розшукували підозрюваного у побитті вінничанина. Ним виявився 45-річний місцевий житель. За словами свідків, під час перегляду футбольного матчу в одному з місцевих барів між чоловіками виник конфлікт, під час якого один з чоловіків вдарив іншого по голові.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 2432
Поширень: 0