В цьому році у Вінниці планують капітально відремонтувати асфальт на ділянках вулиць Максимовича, К.Маркса, Кропивницького, Стеценка, Ватутіна та інших. Роботи з капремонту доріг вже розпочато по вулицях Пархоменка та Поліни Осіпенко.

В цьому році на реконструкцію і капітальний ремонт доріг Вінниці бюджетом міста передбачено кошти у сумі 22 млн. грн. Перші дві дороги, які увійшли до переліку запланованих, вже знаходяться в роботі. На сьогодні триває асфальтування вулиці Пархоменка та постелено чорновий асфальт по Поліни Осіпенко.

Серед запланованих об’єктів – дороги на ділянці вулиці Максимовича (від Хмельницького шосе до повороту на КП «Вінницязеленбуд») загальною протяжністю біля 1 км та площею 11200 кв. м, вулиця К.Маркса (від перехрестя з Фурманова до Ватутіна) протяжністю 900 м та площею 11900 кв. м. В менших об’ємах також будуть заасфальтовані ділянки вулиць Кропивницького, Інтернаціональна, П.Морозова, Складська, Громова, Стеценка, Зелена та Ватутіна.

Окрім цього в планах на цей рік і реконструкція ділянки вулиці Шевченка – від перехрестя з вулицею Костянтиновича в бік Хмельницького шосе. Загальна площа асфальтування 2,3 тис. кв. м.

Також передбачено і закінчення кількох об’єктів, які минулого року з об’єктивних причин, не були завершені. Найближчим часом заасфальтують тротуар по Центральному мосту, завершать окремі елементи по вулицях Медвєдєва, Писарєва, Стельмаха. ​



Переглядів: 4730
Поширень: 0