Вінницька територіальна організація партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» у рамках відзначення Дня захисту дітей організовує екскурсії на кондитерську фабрику «Рошен» для дітей, чиї батьки беруть участь в АТО.

26-28 травня на фабриці вже побували школярі Крижопільського, Козятинського і Ямпільського районів.

За словами члена Крижопільського районного партійного осередку Світлани Рибак, дітям також організували прогулянку містом, під час якої відвідали історичні та культурні пам’ятки обласного центру.

«Я залишився за «старшого». Чесно кажучи, реально відчув, як важко батькам утримувати домашнє господарство, бо всі господарські справи тепер покладені на мене», - розповів учасник екскурсії 16-річний Влад Бойко із Городківки.

Екскурсії на фабрику «Рошен» для дітей бійців АТО Вінниччини до Дня захисту дітей

За словами 11-річної Аріани Паламарчук з Крижополя, «кожен дзвінок батька із зони Антитерористичної операції – це надія на те, що родина буде разом. Адже незабаром у сім’ї має бути поповнення. Де зараз батько? Ні мама, ні бабусь із дідусем – не розповідають».

«Дітям, які чекають батьків-воїнів, дуже потрібні такі заходи. Крім того, що вони дізнаються щось нове і цікаве, вони спілкуються між собою, адже розуміють переживання і труднощі одне-одного як ніхто інший», - підсумувала Світлана Рибак.

Екскурсії на фабрику «Рошен» для дітей бійців АТО Вінниччини до Дня захисту дітей

Протягом червня аналогічні заходи заплановані для усіх школярів області, чиї батьки нині захищають країну.



Переглядів: 3994
Поширень: 0