Сьогодні у Вінниці працівники КП «Віннцязеленбуд» почали відновлювати об’ємну клумбу у вигляді крокодила. 17-метрова рептилія розташована на піску. Наразі робітники висаджують на конструкцію седум.

Минулого тижня поблизу арки у Центральний парк працівники КП «Вінницязеленбуд» завершили облаштування об’ємної клумбу у вигляді черепахи, яка вже так полюбилася мешканцям та гостям міста.  4 червня розпочалися роботи по відновлення «крокодилу» у ЦПКіВ ім. Горького.

Вперше 17-ти метровий крокодил оселився у вінницькому Центральному парку (біля входу в парк з вулиці Хлібної) в минулому році. Зараз його відновлюють. Сам «крокодил» зроблений з рослини седум зеленого кольору, який має білий цвіт. Також цьогоріч поблизу крокодила «зеленбудівці» висадили дві коніки – хвойні карликові рослини.

У Вінниці відновлюють оригінальну клумбу у вигляді 17-метрового крокодила

Працівники «Вінницязеленбуду» звертаються до вінничан та гостей міста з проханням не руйнувати композиції і відноситися з повагою до їхньої праці. Вони хвилюються, щоб вінницький крокодил не став жертвою вандалів, які досить часто викопують саджанці для власних потреб.

Нагадаємо, що у планах на цей рік – створення нової об’ємної клумби у вигляді ретроавтомобіля, яка розміститься поблизу Західного автовокзалу на перехресті Барського і Хмельницького шосе.



Переглядів: 4609
Поширень: 0