Комунальними службами міста основні роботи по підготовці шляхової мережі до настання холодів вже завершені. Виконано у повному обсязі капітальний ремонт асфальтобетонного покриття доріг (750 м² по вул. Заболотного), які планувались управлінням комунального господарства та благоустрою. Завершено поточний ремонт 33,5 тис. м2 доріг з асфальтобетонним покриттям (що удвічі більше ніж планувалося - попередньо у планах ця цифра становила 14,8 тис. м2). Вперше було проведено надзвичайно великий обсяг робіт з ліквідації аварійних розкопок на території міста. «У цьому кризовому році місто отримало ще один серйозний показник: було ліквідовано 60 тис. м2 аварійних розкопок, які у більшій мірі були накопичені не стільки цього року, скільки - у попередні. Це удвічі більше, ніж було проведено робіт по поточному ремонту доріг. - зазначає міський голова Володимир Гройсман. - І ця робота повинна продовжуватись постійно: там, де підприємства проводять розкопки, вони не мають морального права залишати по собі руїни».

Управлінням капітального будівництва за рахунок коштів загального фонду виконано капітальний ремонт асфальтобетонного покриття доріг площею 39 тис. м² по Д.Нечая, Соборній, Пирогова, Коцюбинського, 8 Березня, а також дорожнє полотно Центрального та Староміського мостів. В повному обсязі виконано також ремонт білощебеневого покриття доріг площею 4,61 тис. м2 та очищено і відремонтовано 54 колодязя питної води.

На сьогоднішній день згідно затвердженого графіка проводяться роботи по ремонту та експлуатації зливової каналізації міста. На даний час проводяться тендерні процедури по закупівлі 1800 т солі для можливості вчасної заготовки протиожеледних сумішей для посипання вулиць взимку.


Переглядів: 2661
Поширень: 0