Працівники міліції затримали підозрюваного в сутенерстві, який шантажем та погрозами примушував 15-річну вінничанку до заняття проституцією.

Отримавши оперативну інформацію про погрози фізичною розправою та шантаж відносно неповнолітньої дівчини, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.303 КК України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією).

За словами т.в.о. начальника УМВС Олександра Глянька, в рамках розслідування кримінального провадження міліціонери шляхом проведення гласних та негласних слідчих дій задокументували злочинні дії 21-річного вінничанина, який примушував неповнолітню займатись проституцією.

Зловмисник впродовж року використовував дівчину для отримання коштів, шантажуючи оприлюдненням компрометуючих фотографій та погрожуючи у разі незгоди розправитися з її рідними.

Підозрюваний пообіцяв залишити дівчину в спокої, вимагаючи в неї 11 тисяч гривень.

В результаті оперативно-розшукових заходів міліціонери затримали під час передачі частини суми двох осіб – підозрюваного в сутенерстві та його знайомого, який виступив у ролі посередника, прийшовши по гроші.

Підозрюваний перебуває під арештом в слідчому ізоляторі, інша особа наразі є свідком в кримінальному провадженні.

Заарештованому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від п\'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

Тривають слідчі дії.
 



Переглядів: 3549
Поширень: 0