З метою заміни військовослужбовців, які були призвані при третій черзі часткової мобілізації проводиться шоста черга часткової мобілізації. На даний час в рамках шостої черги районними (міськими) військовими комісаріатами Вінницької області проводяться заходи по оповіщенню та проведенню медичних оглядів військовозобов’язаних.

Отримання повістки на виклик у військовий комісаріат ще не означає практичний призов при мобілізації та направлення у військову частину. Викликом у військовий комісаріат може слугувати уточнення військово-облікових даних, проходження медичного огляду, навіть якщо ви пройшли медичний огляд це не означає, що неодмінно будете призвані при мобілізації.

Також слід додати, що військовозобов’язані, які будуть призвані при шостій черзі мобілізації будуть направлені для допідготовки (перепідготовки) у навчальні центри, після чого будуть розподілені по військових частинах, де пройдуть заходи бойового злагодження підрозділів. За неявку за викликом у військовий комісаріат та перешкоджання проведенню заходів мобілізації, передбачена відповідальність згідно чинного законодавства.



Переглядів: 4074
Поширень: 0