Проведення «Днів відкритих дверей» вже стало доброю традицією для працівників Державтоінспекції. В черговий раз інспектори ДАІ знайомили майбутніх водіїв зі службою Державтоінспекції, спеціальними засобами та нагадали присутнім про необхідність виконання вимог законодавства в сфері безпеки дорожнього руху.

В класі служби, керівник Державтоінспекції Вінниччини Павло Солоненко довів до відома майбутнім водіям вражаючу статистику автопригод, які трапились на території області. Лише протягом поточного року зареєстровано 233 транспортні пригоди, в яких 79 людей загинуло та 259 травмовано. Саме через нехтування виконанням вимог правил дорожнього руху та особисту недисциплінованість водіїв стаються більшість дорожньо-транспортних пригод, зазначив Павло Солоненко.

Під час дня відкритих дверей у ДАІ вінничани мали змогу перевірити свої знання із правил дорожнього руху

Для того щоб зрозуміти, яку колосальну відповідальність беруть на себе водії під час керування транспортним засобами, майбутнім керманичам демонстрували відео-сюжети з місць скоєння ДТП та майданчик на яких зберігаються понівечені транспортні засоби, а в екзаменаційному класі мали змогу перевірити власні сили з знань ПДР.

Під час дня відкритих дверей у ДАІ вінничани мали змогу перевірити свої знання із правил дорожнього руху

Такими заходами Державтоінспекція намагається змінити відношення людей до виконання правил дорожнього руху.



Переглядів: 4266
Поширень: 0