В цьому році у Вінниці нанесено пластикову розмітку на шести пішохідних переходах та п’яти перехрестях. Перевага цього виду розмітки у тому, що він зберігається у кілька разів довше порівняно зі звичайним.

З 2008 року на вінницьких дорогах почали наносити пластикову розмітку. Тоді вона з’явилася на вулицях Київська, Пирогова, Хмельницьке шосе, Немирівське шосе, проспект Коцюбинського тощо. Цей вид розмітки зарекомендував себе добре і тому було вирішено використовувати його й надалі.

«Великою перевагою пластикової розмітки є те, що вона зберігається досить довго навіть на активних міських магістралях. Звичайну фарбу доводиться поновлювати щороку, а буває й кілька разів на рік, а пластикова може зберігатися три роки і довше», – каже начальник КП «Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху» Іван Юрченко.

​Цього року вінницькі дорожники нанесли пластикову розмітку на 11 об’єктівУ цьому році нанесено пластикову розмітку на шести пішохідних переходах. А саме, на перехресті вулиць Козицького – Пушкіна, Соборна – Артинова, два переходи біля перехрестя вулиць Артинова та Грушевського. Пішохідна розмітка червоно-білого кольору, яку наносять на місця з підвищеною небезпекою, з’явилася на вулиці 30-річчя Перемоги, поблизу податкової інспекції та по проспекту Юності біля магазину АТБ.

Також холодним пластиком наносять деякі елементи розмітки перехресть (острівці безпеки, вказівники напрямку руху, стрілки тощо). Так, цьогоріч вони зв’язалися на п’яти перехрестях. А саме, Хмельницького шосе та Першотравневої, Чорновола – Богуна, Островського – Привокзальної, Барського шосе – Келецької та Пирогова –Келецької.



Переглядів: 3282
Поширень: 0