Вінницька міліція продовжує боротьбу з незаконним гральним бізнесом. 20 липня під час проведення санкціонованих обшуків в інтерактивних клубах по вулиці Київській та Фрунзе у м. Вінниці правоохоронці вилучили гральне обладнання та кошти.

На момент проведення обшуку обидва заклади працювали. Правоохоронці вилучили 20 системних блоків до комп’ютерної техніки, грошові кошти в сумі 2000 гривен.

За словами т.в.о. начальника Управління протидії злочинам у сфері економіки у Вінницькій області Олександра Мороза, правоохоронці проводять слідчі заходи для встановлення організаторів азартного бізнесу для притягнення їх до відповідальності за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом).

Таке правопорушення карається штрафом від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Управління протидії злочинності у сфері економіки Вінниччини постійно моніторить ситуацію в області для недопущення функціонування грального бізнесу та звертається до громадян з проханням повідомляти інформацію для негайного припинення таких підпільних закладів.

Будь-яку інформацію щодо місць розташування та діяльності казино, покерних клубів, залів гральних автоматів, інтерактивних клубів, букмекерських контор, тощо, ви можете повідомити за телефонами 59-34-20, (063) 066-79-78.



Переглядів: 3011
Поширень: 0