29 липня на набережній «Рошен» більше півсотні немовлят повзали навипередки в рамках дитячого змагання «Забіг в повзунках». Серед хлопчиків найшвидшим виявився Андрій Водіян, серед дівчаток – Аріна Пшенючнюк. Ці малюки подолали п’ятиметрову дистанцію за 8,35 секунд.

Щоб маля дісталось фінішу швидше інших, батьки пускали у хід все: від малини до телефонів. Завданням малюків було доповзти до фінішу 5-метрової дистанції швидше всіх.

Батькам дозволялось підбадьорювати своїх маленьких чемпіонів, кликати їх, приманювати улюбленими іграшками та солодощами, але не торкатись до дітей.

 ​Найшвидшими немовлятами Вінниці стали Андрій Водіян та Аріна Пшенючнюк

У змаганнях взяло участь більше півсотні малюків, наймолодшому учаснику було – 8 місяців, найстаршому – рік і п'ять місяців. Переможців визначали серед хлопчиків та дівчаток. Отож, серед хлопчиків перше місце посів Андрій Водіян (8,35 сек), друге – Ярослав Голубенко (12,22 сек), третє – Володимир Міхаліна (12,65 сек).

Серед дівчаток найспритнішою виявилася Аріна Пшенючнюк (8,35 сек.), другою до фінішу прибула Віка Федчишина (10,67 сек.) і третьою – Софія Горбань (14,8 сек).

Організатори заходу – Вінницька молодіжна рада, teens-club «Універ» під патронатом в.о. міського голови Сергія Моргунова.



Переглядів: 4363
Поширень: 0