Правоохоронці затримали двох вінничан, коли вони проникли до однієї з квартир багатоповерхівки по вул. Київській. Чоловіки викрали з помешкання гроші та вистрибнули з вікна четвертого поверху, побачивши міліціонерів.

За словами начальника міліції міста Юрія Куцого, правоохоронці вийшли на слід зловмисників оперативним шляхом. Протягом тривалого часу чоловіки викрадали гроші, коштовності та цінні речі з помешкань громадян, зламуючи замки у вхідних дверях. Під час чергової крадіжки з квартири, розташованої по вул. Київській, зловмисники, помітивши міліціонерів намагалися втекти, вистрибнувши з вікна четвертого поверху.

Правоохоронці затримали крадіїв. Ними виявились двоє 34 та 36-річних місцевих жителів, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності. Одного із зловмисників міліціонери доставили у лікарню для надання медичної допомоги через ушкодження, які він отримав під час стрибка з вікна.

Слідчим відділенням міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло), що карається позбавленням волі на строк до 6 років.



Переглядів: 4064
Поширень: 0