Про нові обставини подій на Барському шосе, під час яких від вогнепальних поранень загинули двоє 24-річних вінничан, розповів на прес-конференції заступник начальника обласної міліції Олександр Глянько.

Як розповів заступник начальника УМВС України у Вінницькій області Олександр Глянько, попередньою причиною інциденту, який стався у Вінниці 10 серпня на перехресті вулиць Барське шосе – Келецька, стали боргові зобов’язання. Усі учасники подій правоохоронцями встановлені, дехто з них вже затриманий. Також працівниками міліції затримані дві машини, причетні до даної події. В одній з них вилучена вогнепальна зброя чеського виробництва калібру 7,65 мм, споряджена 7 набоями.

Ще дві автівки, які можуть бути причетними до даного злочину, знаходяться у розшуку.

В міліції поділились подробицями вчорашньої стрілянини на Барському шосе

У автомобілі «Daewoo Lanos», крім учасника інциденту, знаходився водій та двоє пасажирів. Як з’ясувалося, чоловіки їхали з Шаргородського району до обласного центру і випадково на трасі познайомилися з чоловіком, який став учасником подій. Він попросив підвезти його у Вінницю.

Слідчим відділенням міліції відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 115 КК України (вбивство двох і більше осіб) та ст. 2 ст. 296 (хуліганство)



Переглядів: 5948
Поширень: 0