Працівники міліції затримали на Київщині двох підозрюваних у скоєнні розбійного нападу на ювелірну крамницю в Козятині в січні цього року. Зловмисники викрали золоті вироби на півмільйона гривень.

9 січня цього року двоє злочинців зайшли до ювелірної крамниці «Ала» у м. Козятині, де, погрожуючи ножем та електрошокером продавчині, зв’язали її та заволоділи ювелірними виробами. Завданий збиток оцінено у півмільйона гривень.

За словами т.в.о. начальника УМВС Олександра Глянька, в результаті проведення комплексу слідчих, розшукових дій працівниками Управління карного розшуку була отримана оперативна інформація, яка дозволила згодом встановити та затримати двох осіб.

У скоєнні розбійного нападу на ювелірну крамницю обґрунтовано підозрюють двох рідних братів, жителів Київщини, віком 32 та 37 років. В минулому обидва притягувалися до кримінальної відповідальності.

Двох братів, які в січні пограбували ювелірний магазин у Козятині, затримали на Київщині

Оперативники затримали одного з них у столиці за місцем проживання, іншого – в Київській області. Під час проведення санкціонованих обшуків в помешканнях були вилучені речові докази, зокрема, бирки від викрадених золотих прикрас.

Міліціонери встановили, що ювелірні вироби брати збували через столичні ломбарди.

За вчинення розбійного нападу відповідно до ч.3 ст. 187 КК України підозрюваним загрожує до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Вінницьким міським судом їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тривають слідчі дії.



Переглядів: 3630
Поширень: 0