Починаючи з 10 червня, часу, коли відділення прийняло перших хворих, тут оздоровилось понад 160 ветеранів. Його відкриття дозволило застосовувати нові методики реабілітації. Відділення на 30 ліжок, з сучасним євроремонтом та умовами перебування хворих, оснащене портативною фізіотерапевтичною апаратурою, яка дає можливість проведення процедур безпосередньо в палатах. За словами завідуючої відділенням Людмили Шугаєвої, ветерани та інваліди отримують фізіотерапевтичні та лікувальні процедури, масажі, ваннотерапію та багато інших процедур, які покращують стан здоров\'я. «Пацієнти нашого відділення мають посилене харчування, із врахуванням дієтологічних показань, - каже Людмила Шугаєва. - Окрім оздоровчих процедур вони мають групові заняття з психотерапевтом, адже це люди похилого віку, які потребують уваги, спілкування та турботи».

«Ми визначили ряд питань, котрі турбують сьогодні ветеранів, - розповідає міський голова Володимир Гройсман. - Міська влада і надалі буде робити усе можливе, щоб люди, які ризикували своїм життям під час війни мали все необхідне для свого оздоровлення та лікування».

Довідка:
На реконструкцію приміщення під новостворене відділення було витрачено близько 700 тис. грн. бюджетних коштів. Усі палати - з покращеними умовами перебування. Окрім сучасного твердого та м\'якого інвентарю у всі палати закуплені телевізори та холодильники, портативна медична апаратура. У відділені встановлені дві гідромасажні ванни.


Переглядів: 2772
Поширень: 0