Помічник мера міста Бірмінгем, Почесний Консул Америки в Україні Скотті КолсонНа День народження міста до Вінниці приїхали багато іноземних гостей, які разом з вінничанами святкують День міста. Дехто з них встиг поділитись своїими враженнями про Вінницю та сьогоднішнє свято.

Помічник мера міста Бірмінгем, Почесний Консул Америки в Україні Скотті Колсон: «Я вже вп’яте у Вінниці та чотирнадцятий раз в Україні. Ми допомагаємо містам-побратимам, бо ми сім’я, а якщо в тебе немає сім’ї, то ти погана людина. Ви собі не уявляєте, наскільки мені приємно бачити зм​іни. Це велику радість приносить моєму серцю. А ще у мене з’явилася заздрість, бо хочу, щоб наше місто мало таку ж трамвайну лінію, як у вас. Це ідея, яку я хочу запозичити у вас».Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Бельгії в Україні Люк Якобс

Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Бельгії в Україні Люк Якобс: «Я вперше у Вінниці, і сьогодні маю надзвичайну можливість пройтись містом. Дивлячись на настрій людей, які мене оточують, можу сказати, що вінничани мають пишатися таким святом. Сьогодні зранку я мав можливість подивитися дві вінницькі компанії в рамках проведення форуму, який був вчора – кондитерська фабрика і «Аграна-фрут». І те, як розвивається і працює бізнес-громада, вражає. Я такожПосол, координатор проектів ОБСЄ в Україні Вайдотас Верба сьогодні відвідав хол міської ради, де мешканці отримують послуги, і хочу назвати Вінницю першопрохідцем в наданні електронних послуг муніципальними адміністраціями, і в окремих напрямках бельгійські міста можуть повчитися того, що відбувається у Вінниці».

Посол, координатор проектів ОБСЄ в Україні Вайдотас Верба: «У Вінниці втретє. Я в першу чергу представляю міжнародну організацію ОБСЄ, і для мене Вінниця, керівництво цього міста і мешканці – це партнери наших проектів, які ми зараз реалізуємо в Україні і для України. Для нас дуже важливі наші партнери, бо це, як у танці: партнери мають робити все синхронно і разом. А Вінниця є дуже надійним і багатообіцяючим партнером».



Переглядів: 5653
Поширень: 0