За порушення дисципліни упродовж року притягнуто більше тисячі працівників міліції, щодо 36-х відкриті кримінальні провадження, 13 звільнено за негативними мотивами. Про це сьогодні повідомив т.в.о. начальника УМВС Сергій Кримчук.

За словами керівника обласної міліції, проводиться цілеспрямована робота щодо очищення органів внутрішніх справ від працівників міліції, які допускають грубі порушення службової дисципліни. За кожним випадком відкриття кримінальних проваджень щодо працівників міліції чи допущення ними грубих порушень службової та транспортної дисципліни проводяться службові розслідування, за результатами яких вживаються суворі заходи дисциплінарного впливу, аж до звільнення з ОВС.

Так, за порушення дисципліни упродовж року притягнуто більше тисячі співробітників, щодо 36 працівників відкрито кримінальні провадження, 13 звільнено з міліції за негативними мотивами.

Відповідно до Перехідних положень Закону України «Про Національну поліцію» триває тримісячний етап (до 07 листопада 2015 року), протягом якого проводяться організаційно-правові заходи з припинення функціонування міліції та створення органів Національної поліції.

Ті співробітники міліції, котрі будь-яким чином скомпрометували себе, або не готові виконувати обов’язки, відповідно до нових вимог сьогодення, залишаться за межами правоохоронної системи. Про можливе звільнення попереджений весь особовий склад вінницької міліції.



Переглядів: 4529
Поширень: 0